• Bezemer Fotografie

Rabobank geldautomaat is terug in Langeraar

LANGERAAR De nieuwe Rabobank instore geldautomaat in Langeraar werd vrijdag 15 januari officieel geopend. De geldautomaat werd officieel in gebruik genomen door Lonneke Tax,

commercieel directeur van Rabobank Groene Hart Noord, en de heer Van der Horst van Spar Langeraar.

De opening had een feestelijk tintje. De terugkomst van de geldautomaat was langverwacht na de sluiting van de geldautomaat aan het Kerkpad in mei vorig jaar.

De beschikbaarheid van contant geld voor de inwoners van Langeraar is altijd het doel geweest, maar de veiligheid voor omwonenden stond voorop gezien de reeks plofkraken in de regio. In overleg met de heer Van der Horst werd besloten tot het plaatsen van een geldautomaat in de supermarkt.

De instore geldautomaat is beschikbaar tijdens de reguliere openingstijden van Spar Langeraar. Klanten en inwoners kunnen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur geld opnemen aan de Strooplikker 19 in Langeraar.

"De inwoners van Langeraar hebben de afgelopen maanden de geldautomaat moeten missen. Het plaatsen van een nieuwe geldautomaat is een zorgvuldig proces, waarbij de veiligheid voorop staat en veel partijen betrokken zijn. De heer Van der Horst van Spar Langeraar willen we bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen periode", aldus Lonneke Tax, commercieel directeur bij Rabobank Groene Hart Noord.