• Iris Versteeg irisversteeg@live.nl

Maas viert feest

NIEUWKOOP Het weekend van vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober stond bij Maas Autogroep volledig in het teken van feest! De nieuwe SEAT en ŠKODA showrooms in Nieuwkoop werden feestelijk geopend.

Maas Autogroep kan klanten vanaf nu nog beter van dienst zijn dankzij de vernieuwing. Uiteraard op vertrouwde, klantgerichte en vindingrijke wijze. Tijdens het feestweekend konden aanwezigen profiteren van vele kortingen. Onder het genot van een hapje en een drankje werden mooie innovaties gepresenteerd van SEAT en ŠKODA.

Kinderen werden feestelijk vermaakt met onder andere schmink, muziek en dans.

PRIMEURS Speciaal voor deze gelegenheid waren de nieuwe SEAT Arona en de ŠKODA Karoq te bewonderen. Twee Nederlandse primeurs welke nog niet in andere showrooms staan. Bij het naastgelegen tankstation was het ongekend druk vanwege de hoge kortingen die werden gegeven op brandstoffen. In de showroom waren speciale Maas Editions te bewonderen. Dit zijn unieke SEAT en ŠKODA modellen, zeer compleet uitgerust met allerlei speciale extra's. Prachtige eyecatchers.

ACTIES Private Lease groeit enorm in populariteit. Al voor 159 euro per maand is het mogelijk om een ŠKODA Citigo Active 'Maas Edition' te rijden. Of bijvoorbeeld een SEAT Mii 5d 'Maas Edition' vanaf 179 euro per maand. Een vast bedrag per maand betekent zekerheid over de kosten. Helder, transparant, kwalitatief en flexibel. Meer informatie omtrent leasing is te vinden via maasleasing.nl.

VOORDEEL Aart Harskamp vertelt: "Al met al een zeer geslaagde opening er was veel belangstelling. Ik wil iedereen bedanken voor het bezoek. Overigens gaan we

de hele maand oktober door met ongekend scherpe Private Lease aanbiedingen. Tevens kan iedereen tot eind van de maand hoge kortingen en hoge inruilbonussen verwachten. Mensen die afgelopen weekend niet zijn geweest kunnen dus nog profiteren van de acties in onze nieuwe SEAT en ŠKODA vestiging. Naast dat wij trots zijn op deze twee merken kan iedereen zoals vanouds bij ons in Nieuwkoop terecht voor het onderhoud van een Volkswagen of Audi".

Bel 0172- 579316 of ga naar maasautogroep.nl voor meer info.