Voetbalcompetitie

NIEUWKOOP Van alle voetbalclubs die afgelopen weekend in actie kwamen, wisten NSV '46, Zevenhoven Nicolaas Boys en Altior hun wedstrijd te winnen.

Sportief wist ook zijn tweede wedstrijd in de zaterdag 4e klasse C competitie niet te winnen. Op Sportpark Govert van Tilburg was Moerkapelle met 3-4 te sterk voor de ploeg uit Noorden. Sportief staat nu elfde. Komende zaterdag staat de derby tegen NSV '46 op het programma, aftrap 14.30 uur op Sportpark De Koet.

NSV '46 won ook zijn tweede wedstrijd in diezelfde klasse. Woubrugge werd met 1-2 verslagen. Op basis van het doelsaldo staat de ploeg nu eerste. Zoals gezegd, komt Sportief op bezoek.

Zevenhoven kon na het verlies tegen Rijnstreek, nu wel winnen van Linschoten. Thuis werd met 2-1 gewonnen; goed voor een tiende plaats op de ranglijst. Op 7 oktober is er een uitwedstrijd in en tegen Aarlanderveen, aftrap 14.30 uur.

TAVV herstelde zich na het 4-1 verlies tegen Lugdunum, met een gelijkspel tegen DSO. Thuis werd het 1-1. De Ter Aarders zakten van de negende naar de elfde plaats in de 2e klasse C. SVC '08 is zaterdag de tegenstander. Aftrap 14.30 uur op Sportpark Oostersportpark Wassenaar.

ZONDAG Nicolaas Boys beleefde een prettige zondagmiddag in Wassenaar. Warmunda werd met 2-6 verslagen in de 3e klasse A. De ploeg staat nu derde.

Op 8 oktober komt de nummer vier, Stompwijk '92, op bezoek. Aftrap 14.00 uur op Sportpark Nicolaas Boys in Nieuwveen.

Altior versloeg met dezelfde cijfers Kickers '69. Door de 6-2 overwinning staat de ploeg nu op de tweede plaats in de 3e klasse A. Zondag komt het jubilerende ASC uit Oegstgeest (de club bestaat 125 jaar) naar Ter Aar. Aftrap 14.00 uur op Sportpark Altior.