• Joëlle Kelderman

Hardlopen met professionele begeleiding

TER AAR Wat wil je nog meer.. Beginnen met hardlopen en dat ook nog met professionele begeleiding! Schoenen aan en hardlopen maar, makkelijker kan het niet....

Voor de 22e maal op rij organiseert het Gezondheidscentrum Ter Aar een hardlooptraining voor beginners. Een ideale manier om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan: het hardlopen oppakken en tegelijkertijd aan techniek en conditie werken.

En het mooie is: na afloop van deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar de vaste hardloopgroep van het Gezondheidscentrum Ter Aar.

Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten..

Donderdag 8 maart gaat Gezondheidscentrum Ter Aar met deze hardlooptraining van start. Er wordt in groepsverband getraind gedurende een periode van drie maanden, begeleiding is in de deskundige handen van Cora Broer. In deze periode zal, als gezegd, aan techniek en conditie gewerkt worden. Doelstelling voor de hardlooptraining is het volbrengen van een duurloop binnen een tijd van rond de 30 minuten.

De trainingstijden zijn op de donderdagavond van 20.45 uur - 21.45 uur, verzamelpunt is het Gezondheidscentrum Ter Aar.

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met: Cora Broer, tel. 06 247 242 65 of stuur een e-mail naar sporten@gezondheidscentrum-teraar.nl.

Voor meer informatie: bezoek www.gezondheidscentrum-teraar.nl.

Het Gezondheidscentrum Ter Aar is gelegen aan Kerkweg 7.