• irisfotografie@live.nl iris Vers
  • irisfotografie@live.nl iris Vers

Geslaagd Minivolleybal toernooi Scarabee

TER AAR Volleybalvereniging Scarabee organiseerde zaterdag 27 januari een mini-toernooi voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar in sporthal De Vlinder. Het was een drukste van jewelste. Ouders, opa's, oma's, sportliefhebbers en andere belangstellenden wisten De Vlinder te vinden.

Aan het toernooi deden teams van in totaal 16 verenigingen uit de regio Rijnland mee. In totaal waren het 66 teams en ongeveer 375 kinderen. Op verschillende niveaus (5 in totaal) werden er vier wedstrijden per team gespeeld. Niveaus 2 en 3 beten de spits af om 9.00 uur 's ochtends. Om 11.00 uur was het de beurt aan niveau 4. Niveaus 5 en 6 begonnen om 13.00 uur en duurde tot ongeveer 15.00 uur.

Met iedere wedstrijd konden punten worden behaald, die vervolgens weer worden opgenomen in de standenlijst. In juni aanstaande zijn de prijsuitreikingen voor de teams die de meeste punten behaald hebben. Scarabee speelde deze dag met 4 teams. In totaal konden er per team 8 punten behaald worden. De teams van niveau 2 en 4 behaalden 6 punten. Het team van niveau 5 behaalde 3,5 punt. Voor niveau 6 waren er dit toernooi helaas geen punten weggelegd, maar dat mocht de pret niet drukken

Deze geslaagde dag was niet mogelijk geweest zonder al de 40 vrijwilligers die zich in hebben gezet als scheidsrechters, tellers, parkeerwachters etc. Langs deze weg nogmaals bedankt voor alle hulp, ondersteuning en support.

Met u enthousiast geworden om ook eens te volleyballen? U bent van harte welkom. Ga eens kijken bij een training van Scarabee! De mini's (6 t/m 12jaar) trainen elke dinsdag van 17.30-18.30 uur.