• Iris Versteeg

Domper voor SV Zevenhoven

Ploeg verzuimt kansten te benutten

Aat van Putten

Dat was althans de conclusie van trainer-coach Chris Snatersen: "We waren duidelijk de bovenliggende ploeg. We begonnen de eerste helft sterk. Maar een wedstrijd winnen doe je alleen als je doelpunten maakt. Halverwege de eerste helft scoorde Woubrugge -geheel tegen de verhouding in- wel. Een lesje in effectief voetbal dus! En met een achterstand ga je wel heel anders de rust in."

De tweede helft begon SV Zevenhoven nog sterker dan in de eerste helft. Michel Pijper miste een aantal kansen, waaronder een grote. Debutant Nick Mooren uit de A1 selectie kreeg ook een aantal mogelijkheden, waaronder een schot tegen de binnenkant paal, maar tot scoren kwam hij niet.

De keeper van Woubrugge was vandaag wel de 'man of de match'. Tien minuten voor tijd werd een voorzet van Woubrugge door Zevenhoven niet goed weggewerkt, waaruit de 2-0 ontstond. Daardoor was de wedstrijd gespeeld. "Jammer dat we de aansluiting hebben gemist", aldus Snatersen, "maar het komt allemaal goed. Ik heb niet voor niets deze week voor 2 jaar bijgetekend. Volgende week wacht SV Sportief uit en moeten we ons daar op richten."