• Robert Joore

Altior deelt de punten

LANGERAAR Altior heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer een 0-2 achterstand weg weten te werken, verder dan een gelijkspel kwam men echter niet: 2-2.

Aat van Putten

De eerste helft was een gelijk opgaande, waar de eerste serieuze kans voor Altior was, de bal werd echter van de doellijn gehaald. In het vervolg kregen beide ploegen mogelijkheden om de score te openen, de voorwaartsen wisten het net echter niet te vinden: 0-0.

TWEEDE HELFT In de tweede helft ontbrandde de strijd al na zeven minuten, verdediger Kroon torende hoog boven een ieder uit en liet goalie Jeroen Sassen kansloos: 0-1. Nog geen twee minuten later was het, uit een bijna identieke situatie, alweer raak en keek Altior plotseling tegen een hoge achterstand aan: 0-2. Furieus zocht Altior daarna de aanval, was Jimmy Egberts dicht bij de aansluitingstreffer, maar Egberts zag zijn inzet van tien meter fraai gestopt door de Aalsmeer goalie.

PENALTY Die aansluitingstreffer kwam er toch, Marco Pellegrom werd in de zestien onreglementair gestopt en hij nam, zoals dat een 'killer' betaamt, zelf de elfmetertrap: 1-2. Danny Pieterse en Mike Otto verzuimden daarna ideale mogelijkheden te verzilveren. Marco Pellegrom, hij alweer, voorkwam echter een debacle voor de Langeraarders. De trefzekere spits kopte een voorzet van Danny Pieterse, à la Bep Bakhuis, achter de verbouwereerde Aalsmeer goalie: 2-2.

ZONDAG 3E KLASSE A Daarmee liep Altior zelfs nog een punt uit op concurrent Nicolaas Boys dat in eigen huis klop kreeg van Kickers '69 uit Leimuiden: 2-3. RKDES, dat SJZ in eigen huis met 2-5 versloeg, sloop naderbij en staat nu tweede op slechts drie punten. Dat belooft een heel spannend slot van de competitie te gaan worden. Aanstaande zondag 22 april speelt Altior uit tegen SV WVC.

ZATERDAG 2E KLASSE C TAVV ging afgelopen zaterdag op bezoek bij RCL. De ploeg ging zonder punten naar huis. Het werd 0-3. TAVV staat nu op de twaalfde plaats in de competitie. In de wedstrijd DoCoS-SV Nieuwkoop werd niet gescoord, 0-0. SV Nieuwkoop staat laatste met acht punten.

Zaterdag is het de beurt van TAVV om de strijd aan te binden met DoCoS. SV Nieuwkoop krijgt SVC'08 op bezoek.

ZATERDAG 4E KLASSE C SV Zevenhoven ontving afgelopen zaterdag NSV'46 en moest toezien dat de gasten de punten mee naar huis namen. Het werd 0-4.

Zevenhoven staat nu op de tiende plaats in de competitie. Zaterdag speelt het team uit tegen VV Woubrugge.

NSV'46 staat stevig bovenaan met 51 punten. De ploeg uit Noorden krijgt zaterdag Floreant BGC op bezoek.