VVD Nieuwkoop stelt kandidatenlijst vast

Volgens de voorzitter van het bestuur van VVD Nieuwkoop, Richard Hakvoort, gaat het in veel opzichten om een zeer gevarieerde kandidatenlijst. "We hebben in de bovenkant van de lijst al een mooie mix tussen verjonging, politieke vernieuwing en bestuurlijke ervaring. Maar er is ook veel aandacht besteed aan de balans tussen de verschillende dorpskernen en man/vrouw verdeling."

Lijstduwers zijn onder andere "oudgedienden", Frits Paymans en Piet Melzer, Mathijs Tijsterman uit Nieuwkoop en hekkensluiter Jan Bos uit Nieuwveen. 'Met deze fantastische lijst gaan we vol vertrouwen richting de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart en gaan we als grootste uit de bus komen', aldus Hakvoort.

Begin november heeft de VVD Nieuwkoop al Tom de Kleer unaniem aangewezen als lijsttrekker. De Kleer is 19 jaar en sinds september vorig jaar raadslid.

De eerste tien van de kandidatenlijst zijn: 1 Tom de Kleer, 2 Paul Platen, 3 Larissa Spierenburg-Wernars, 4 Quinten van Dobben, 5 Donja Kooman-Hoogervorst, 6 Jan Hardenberg, 7 Rakesh Kishoen Misier, 8 Diana Rijke Willems, 9 Aat van Putten en 10 Jacqueline van der Molen.