• Acoustic Page

    Eigen foto

Shake the Lake in café 't Praathuis

NIEUWKOOP Frans van Harten verzorgt zaterdag 2 juni voor het vierde jaar 'Shake the Lake' in Café 't Praathuis aan het zuideinde 62a in Nieuwkoop. Dit is een gratis muziekevenement dat een leuke afwisseling biedt van diverse muziekstijlen met daarbij enkele mogelijkheden om ondertussen een hapje te eten.

Dit jaar zal Bigband Oegstgeest en Acoustic Page de muziek verzorgen.

Bigband Oegstgeest beschikt over een gevarieerd repertoire met oog voor zowel muziek uit het bigband tijdperk van weleer, als moderne arrangementen en composities.

Hierbij gaat hun speciale aandacht uit naar werk van Nederlandse arrangeurs en componisten.

Met deze verrassende en deels exclusief voor de band gemaakte arrangementen onderscheiden zij zich van andere bigbands.

Daarnaast is hun repertoire ruim voorzien van Latin en popmuziek. Dit alles maakt dat zij een passend programma kunnen bieden voor dit evenement. Tevens is er ook een optreden van de heren van Acoustic Page die afkomstig zijn uit Noorden en Nieuwkoop. Zij spelen een breed scala van akoestische covers. De bezetting van deze formatie bestaat uit: zang, gitaar, bas en percussie.

Het repertoire varieert onder andere van The Beatles, The Eagles en Eric Clapton, tot BLØF en De Dijk. Kortom, gezellige en toegankelijke muziek gebracht op een verrassend andere wijze.

Ol' Smoky Barn uit Aarlanderveen zal voor lekker broodjes hamburg en kipdijspiezen zorgen, ook komt Rollend ijs met een stand van allerlei verschillende soorten ijs dat ook ter plekke wordt klaar gemaakt, tevens zijn de dames van het vrouwenvissen er met ballen gooien voor de kinderen en het verkopen van pannenkoeken en poffertjes.

'Shake the Lake' begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur met de gelegenheid om daarna onder het genot van een drankje in het café na te praten.