• Sandra Versluis glundert bij de uitreiking van de prijzen.

    Eigen foto

Sandra Versluis verenigingsvrouw 2018

LANGERAAR Tijdens de openingsavond van de Braderie in Langeraar is Sandra Versluis gekozen als Verenigingsvrouw van Langeraar 2018. De bijeenkomst in Parola begon met Heel Langeraar bakt Appeltaart. Om 19.00 uur werden de creaties ingeleverd bij de jury. Om 20.30 uur maakte de jury, bakker Robbert Tersteeg en Nerissa Slof (winnaar 2017), de uitslag bekend. De mooiste en lekkerste appeltaart was gebakken door Sabine en Michelle Hoogervorst. Hiermee wonnen zij de Gouden Appel, en een goed gevulde boodschappentas van de Spar. Vervolgens werden alle taarten aangesneden en opgegeten door het publiek.

Tien Langeraarse verenigingen hadden iemand uit hun midden voorgedragen voor de titel 'verenigingsman/vrouw van Langeraar' als dank voor het vele werk dat deze vrijwilligers verzetten. Alle genomineerden hadden met hun vereniging een team gevormd en daarmee speelden ze de quiz Ik hou van Langeraar!. Het team van Stichting Kermis Langeraar, onder leiding van Maarten van der Hoorn, was het sterkste. Tweede was het team van de Strooplikker, gevolgd door team Zorgboerderij De Hoop. Alle aanwezigen konden stemmen op een verenigingsman/vrouw. Burgemeester Frans Buijserd maakte de winnaar, Sandra Versluis, bekend. Zij kreeg een dinerbon. Sandra Versluis was voorgedragen door stichting Zorgboerderij De Hoop, die haar in de motivatie een supervrijwilligster noemde die bijna nooit 'nee' zegt en ook voor andere organisaties klaar staat. Bij Zorgboerderij de Hoop, helpt ze met begeleiding, maakt jam en staat de stichting bij met raad en daad als daarom gevraagd wordt. ,,Een Gouden vrijwilliger, en bovenal een zeer fijn mens!"

Stichting Zorgboerderij De Hoop kreeg als voordragende vereniging een straatje staatsloten. www.braderielangeraar.nl of op facebook.