Aankomst Sint Langeraar

LANGERAAR Ook dit jaar worden de Sint en zijn Pieten feestelijk in Langeraar ontvangen en wel op zaterdag 25 november.

Weer als vanouds bij de Grote Brug aan de Smidskade. Om 10.30 uur zal de Sint aanmeren en met de vrolijke muziek van Arti gaat de optocht naar Parola. Daar begint om 11.00 uur een feestelijk programma voor de peuters en kinderen van groep 1 tot en met groep 5.

Van alle ouders wordt verwacht dat zij aanwezig blijven in de Parola. Er is dan gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken en wat te snoepen. Om ongeveer 12.00 uur is het Sinterklaasfeest afgelopen.

Kinderen uit groep 1 t/m groep 5 krijgen in de week voor het feest een bon op school die toegang geeft tot het Sinterklaasfeest in Parola. Langeraarse kinderen in de leeftijd groep 1 t/m 5 die niet op Aeresteijn zitten, zijn ook welkom in Parola. Kaarten zijn verkrijgbaar via de facebookpagina van het sinterklaascomite en via caldenhaan@hotmail.com.

Ook aan de kinderen uit Langeraar van groep 6 tot en met groep 8 is gedacht. Zij krijgen op school een bon om een snoepzakje op te halen op het kerkplein op deze feestelijke ochtend.