Sport lezersnieuws

Clip Marco de Hollander met Dice Musica

Na de meer dan geslaagde Ter Aarse Taptoe en de jaarlijkse verenigings BBQ, is de succesvolle drum en showband gaan genieten van een welverdiende vakantie. Even gas terug nemen want na de vakantie wacht er weer een overvol programma.

Groene Hart Fietsgroep - ook voor toeristen

Wie fietst er nog meer mee? Elke tweede vrijdag van de maand fietst de gezellige Groene Hart Fietsgroep weer. Start 09:00 uur, vanaf stichting !Triggr in Ter Aar.

In juli, augustus & september data 13 juli, 10 augustus en 14 september. Startplaats: Aardamseweg 73 in Ter Aar.

Groene Hart Wandelgroep

De Groene Hart Wandelgroep van stichting !Triggr wandelt elke eerste woensdag van de maand. Alleen de zomermaanden juli en augustus slaan ze over. Op woensdag 5 september wandelen ze weer verder. Loop jij dan ook mee?

Surfmarathon op de Langeraarseplassen gevaren onder ideale omstandigheden

Het kon niet beter voor de deelnemers aan de 2 maal 5 uurs surfmarathon, georganiseerd door Surfclub Ter Aar in het weekend van 30 juni en 1 juli. Zon en Wind. De meest ideale combinatie voor windsurfers. 

Zomer Tai Chi

Ook in de zomervakantie kun je bij stichting !Triggr aan Tai Chi blijven doen.

De tijden zijn: beginners 19:00, gevorderden 20:30. Je sluit gewoon aan bij de lopende cursus Tai Chi.

Zomeryoga

Bij !Triggr in Ter Aar kun je meedoen aan een enkele les zomeryoga. Deze zomeryoga wordt tijdens de zomervakantie op de volgende dagen verzorgd:  Maandagavond 16 juli, 23 juli en 30 juli van 19:30 tot 20:45 uur 

Zomeryoga

Bij !Triggr in Ter Aar kun je meedoen aan een enkele les zomeryoga.

TC Langeraar Strooplikkertoernooi

TC Langeraar Strooplikkertoernooi

Start Nieuwbouw Sleutelbloem

Op vrijdag ochtend 22 juni is de nieuwbouw van de nieuwe werkplaats op de Sleutelbloem in Noorden ook echt van start gegaan.

Arjan van der Laan in technische commissie Nieuwkoop 

Arjan van der Laan gaat een rol vervullen in de technische jeugdcommissie van SV Nieuwkoop. De voormalige bondscoach van de Oranje dames ondersteunt de commissie om het technische beleid verder te ontwikkelen.

Pagina's