Lezersnieuws

Kinderyoga

Praktijk Maribel start op 30 oktober met een nieuwe serie kinderyoga lessen. De serie bestaat uit 8 lessen. Tamara Aartman-Tersteeg van Praktijk Maribel verzorgt deze lessen in Speeltuin de Zudde in Nieuwkoop. Tamara heeft er weer zin in! We gaan lekker op avontuur.

Jan Teeling Award

Zaterdag 13 oktober was er een vrijwilligersdag van Sportvisserij Midwest Nederland. Waar Ad Helder en Aart Slotboom naar toe gingen dit was in Lelystad bij Tom's Creek.

The Oldtimers speelt luchtig blijspel

AARLANDERVEEN Toneelgroep The Oldtimers trek ieder jaar weer volle zalen met hun hilarische blijspelen.De spelers verstaan de kunst om ieder stuk een geheel eigen karakter te geven.Deze keer is gekozen voor een luchtig blijspel van Rien Bakker  De titel is "Gezusters Bloem op vakan

Zonnebloem Zevenhoven viert gouden jubileum

Zevenhoven – In de prachtig gerenoveerde Dorpskerk kwamen woensdagmiddag 10 oktober rond de 80 gasten, vrijwilligers en oud-vrijwilligers bijeen om het 50-jarig jubileum van de Zonnebloem afdeling Zevenhoven te vieren.

Open Dag van Robey’s Gym op za. 03.11.18

Open Dag van Robey?s Gym op zaterdag 3 november 2018.

Stoelyoga start in Ter Aar

Stoelyogalessen vanaf dinsdag 30 oktober 2018, op dinsdagochtenden. 

Nieuwe eigenaren voor de Nieuwkoopse Lekkernij

De delicatessenwinkel, in de Dorpsstraat, is een maand geleden overgenomen door een stel enthousiaste ondernemers. Michael en Nonja Bos zijn de trotse nieuwe eigenaren. Toen ze de mogelijkheid kregen om de zaak over te nemen, hebben ze niet lang na hoeven te denken.

Sint en Piet op bezoek!

Toneelvereniging "The Oldtimers" heeft ook dit jaar weer veel contact met Sint en zijn pieten.

Voor een leuk bezoek bij u thuis of op uw bedrijf, komen wij graag naar u toe.

Hiervoor kunt u Ren Kempen bellen: 06-51115039 of mailen naar reinkempen@hotmail.com

Embargo verkoop autobiografie Ondankbaar Loeder opgeheven

Smaad en laster beschuldigingen

Kleurplaatwedstrijd Nuffe Tantes

Nieuwkoop – In Theater Kaleidoskoop is op zondag 4 november de  familievoorstelling (vanaf 6 jaar) ‘Eenuf is eenuf!’ van de Nuffe Tantes  te zien. Er is ook een kleurplatenwedstrijd aan verbonden.

Pagina's