Lezersnieuws

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Oud papier ophalen in Zevenhoven en Noordeinde

A.s. zaterdag 11 augustus wordt het oud papier weer opgehaald in Zevenhoven en Noordeinde. Vanaf 9.00 uur zullen vrijwilligers van basisschool de Diamant in Zevenhoven langskomen om het papier mee te nemen. Wij vragen u om het papier bij voorkeur zaterdagochtend buiten te zetten.

Een frisse start met de Schoolspullenpas

Voor kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen kan de Schoolspullenpas aangevraagd worden bij Stichting Leergeld. Dit is een betaalpas waar Stichting Leergeld eenmalig een vastgesteld bedrag op zet, wat besteed kan worden aan schoolspullen.

Naomi is 50.000ste in Aarweide

Nieuwveen– Naomi en Britt (met haar vader) waren van plan gezellig te gaan zwemmen in openluchtzwembad Aarweide. Ze brachten het bezoekersaantal op 50.000.

Macroheemtuin Nieuwkoop

bij een vroeg bezoek aan de heemtuin in Nieuwkoop deze menagerie gespot

Spetterend popconcert op de Maranathaschool

Woensdag 11 juli hebben de leerlingen van groep 1 t/m 7 van de Maranathaschool in Nieuwkoop  het schooljaar afgesloten met een spetterend popconcert. Een volle zaal met publiek werd getrakteerd op een waanzinnig muziekspektakel.

Clip Marco de Hollander met Dice Musica

Na de meer dan geslaagde Ter Aarse Taptoe en de jaarlijkse verenigings BBQ, is de succesvolle drum en showband gaan genieten van een welverdiende vakantie. Even gas terug nemen want na de vakantie wacht er weer een overvol programma.

3de !Triggr Kunstweek succes

Voor stichting !Triggr is de 3de Kunstweek een groot succes geweest. Het was mede aan de inzet en bijdragen van het koor, de exposanten, bedrijven / organisaties / kerken met expositieplekken, vrijwilligers, ParkVilla-docenten, de basisscholen en sponsoren te danken.

Culturendag Nieuwkoop 22 september

Tom in de buurt en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk zijn gezamenlijk druk bezig om de derde Culturendag op poten te zetten. Deze Culturendag is inmiddels een succesformule.

Pagina's