Lezersnieuws

Leergeld Zuid-Holland Midden krijgt vernieuwde website

Vanaf 15 december 2018 heeft Leergeld Zuid-Holland Midden een vernieuwde website. Op de site van www.elkkinddoetmee.nl wordt het nog overzichtelijker om een aanvraag in te dienen voor een voorziening.

Vrijwilligers in het zonnetje

Op vrijdag 7 december heeft het CDA Nieuwkoop in het kader van de Nationale Vrijwilligersdag inwoners verrast die zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Inwoners konden de vrijwilligers via Facebook en e-mail bij de fractie opgeven.  

Kerstbingo Nicolaas Boy's

Wij hebben er weer zin in!Zaterdag 15 December kerstbingo met hele leuke prijzen bij voetbalvereniging Nicolaas Boy's in Nieuwveen. Kantine is om 19.00 open en de bingo start om 19.30. De opbrengst van deze avond is voor de jeugd van Nicolaas Boy's

Bridge CLINIC

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan u veel plezier kunt beleven. Bridge is eigenlijk de enige denksport die een teamsport is. Je moet samenwerken met een partner en elkaar begrijpen. Brid-gers vinden het leuk om steeds weer nieuwe vaardigheden te leren.

Triggr breidt haar yogalessen uit voor meerdere doelgroepen

Er zijn al diverse yogalessen te volgen bij Stichting !Triggr in Ter Aar. Onder andere: Yin yoga, Hatha yoga en Stoelyoga.

Bridge Club Nieuwkoop start bridgecursus

IEDEREEN KAN BRIDGEN Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan u veel plezier kunt beleven. Bridge is eigenlijk de enige denksport die een teamsport is.

klaverjassen bij altior


 

Verrassende uitbreiding Meijevloot

Zaterdag 1 december heeft de Nieuwkoopse Roeivereniging de Meije feestelijk een nieuwe boot gedoopt en een behouden vaart gewenst. Niet met champagne maar met heilzaam water uit de Meije. De boot heeft, in afwijking van de gebruikelijke vogelnamen van de Meijevloot, de naam ‘Otter’ gekregen.

ActiVite Sassenoord viert vijfde verjaardag

NIEUWVEEN- Het moet toch wel een van de mooiste verpleeghuizen zijn in de regio: Sassenoord in Nieuwveen. 5 jaar geleden werd het in gebruik genomen door zorgorganisatie ActiVite, en konden de 7 bewoners de ruime appartementen gaan bewonen. Met groot plezier.

hoe werkt de herenboerderij

Onze Herenboerderij is een kleinschalig gemengd boerenbedrijf met een boer(in) die het werk voor ons doet, vandaar de naam ‘Herenboeren’. Ieder van ons is Herenboer.

Pagina's