Lezersnieuws

Naomi is 50.000ste in Aarweide

Nieuwveen– Naomi en Britt (met haar vader) waren van plan gezellig te gaan zwemmen in openluchtzwembad Aarweide. Ze brachten het bezoekersaantal op 50.000.

Macroheemtuin Nieuwkoop

bij een vroeg bezoek aan de heemtuin in Nieuwkoop deze menagerie gespot

Spetterend popconcert op de Maranathaschool

Woensdag 11 juli hebben de leerlingen van groep 1 t/m 7 van de Maranathaschool in Nieuwkoop  het schooljaar afgesloten met een spetterend popconcert. Een volle zaal met publiek werd getrakteerd op een waanzinnig muziekspektakel.

Clip Marco de Hollander met Dice Musica

Na de meer dan geslaagde Ter Aarse Taptoe en de jaarlijkse verenigings BBQ, is de succesvolle drum en showband gaan genieten van een welverdiende vakantie. Even gas terug nemen want na de vakantie wacht er weer een overvol programma.

3de !Triggr Kunstweek succes

Voor stichting !Triggr is de 3de Kunstweek een groot succes geweest. Het was mede aan de inzet en bijdragen van het koor, de exposanten, bedrijven / organisaties / kerken met expositieplekken, vrijwilligers, ParkVilla-docenten, de basisscholen en sponsoren te danken.

Culturendag Nieuwkoop 22 september

Tom in de buurt en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk zijn gezamenlijk druk bezig om de derde Culturendag op poten te zetten. Deze Culturendag is inmiddels een succesformule.

Zomerse afsluiting harmonie Eensgezind

Het harmonieorkest van Eensgezind o.l.v. dirigent Nick Hoogland heeft het muzikale seizoen afgesloten met een gezellig avondconcert op maandag 2 juli. Vanwege het prachtige zomerse weer was het concert niet binnen in de theaterzaal, maar in de Beweegtuin naast de Kaleidoskoop.

Groene Hart Fietsgroep - ook voor toeristen

Wie fietst er nog meer mee? Elke tweede vrijdag van de maand fietst de gezellige Groene Hart Fietsgroep weer. Start 09:00 uur, vanaf stichting !Triggr in Ter Aar.

In juli, augustus & september data 13 juli, 10 augustus en 14 september. Startplaats: Aardamseweg 73 in Ter Aar.

Groene Hart Wandelgroep

De Groene Hart Wandelgroep van stichting !Triggr wandelt elke eerste woensdag van de maand. Alleen de zomermaanden juli en augustus slaan ze over. Op woensdag 5 september wandelen ze weer verder. Loop jij dan ook mee?

Pagina's