Zomerse afsluiting harmonie Eensgezind

08-07-2018, 17:18 | Lezersnieuws | Monique

Het harmonieorkest van Eensgezind o.l.v. dirigent Nick Hoogland heeft het muzikale seizoen afgesloten met een gezellig avondconcert op maandag 2 juli. Vanwege het prachtige zomerse weer was het concert niet binnen in de theaterzaal, maar in de Beweegtuin naast de Kaleidoskoop. Dit is één van de nieuwe mogelijkheden door de verhuizing van de Elleboogvaart naar de Kaleidoskoop.

Vanaf 19.45 uur kon men een uurtje genieten van zomerse klanken. Op het programma stonden “oude bekenden” zoals Castles in Spain, The Beatles en Beyond the Sea, maar ook nieuwe muziekstukken met een zomers tintje zoals Moana en het swingende Introducing the Band. Voor het publiek waren bankjes en stoelen geregeld, maar een aantal mensen ging spontaan op het gras zitten om te genieten van de muziek en het zomeravondzonnetje. Het was een mooie muzikale zomeravond!

Na afloop was er gelegenheid om in het restaurant onder het genot van een kopje koffie of drankje gezellig na te praten over het afgelopen jaar. Natuurlijk werd er ook gesproken over de zomervakantie en de start van het nieuwe seizoen. Noteer alvast de datum in uw agenda: maandagavond 27 augustus. Dan is de opening van het nieuwe muziekjaar waaraan alle muziekonderdelen van de vereniging zullen meedoen.