• Team Nieuwkoop knipt lint door

    Eigen foto
  • Van links naar rechts: Jeannette Dollee, Verena Gulikers, Ellen Pouw, Ed Zimmerman, Annette Snellink, Karin van Veen, Marisa Kamer, Jolande Sentse.

    Eigen foto

Rabobank in Nieuwkoop feestelijk geopend

09-10-2017, 13:11 | Lezersnieuws | Maike van der Jagt

Het was een gezellige drukte tijdens de feestelijke open dag zaterdag 7 oktober in het Rabobank kantoor in Nieuwkoop. Vanwege een noodgedwongen renovatie als gevolg van de plofkraak in maart heeft het kantoor de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Een vervelende periode voor zowel de bank als haar klanten. Deze feestelijke open dag was georganiseerd om die periode met elkaar af te sluiten en samen naar de toekomst te kijken. Het team van vaste adviseurs gaat in volle kracht vooruit!

Full-service kantoor

Belangstellenden konden afgelopen zaterdag het pand van binnen bewonderen. Onder het genot van een hapje en een drankje, afkomstig van de lokale ondernemers, ontmoette men op een ongedwongen manier het team van adviseurs die werkzaam zijn in de bankhal voor uw dagelijkse bankzaken, accountmanagers op het gebied van Private Banking of MKB en de specialisten op het gebied van woonvragen. "Tegenwoordig kunt u met uw woonvragen ook gewoon even binnenlopen in ons kantoor. Wij hebben daarvoor de Rabo Woonwinkel geopend. Het was altijd al mogelijk uw hypotheek te bespreken nadat u een afspraak had gemaakt. Vanaf nu kunt u tijdens openingstijden binnenlopen. Voor elke vraag particulier of zakelijk kunt u nu dus ook in Nieuwkoop terecht. Dat noemen wij een full-service kantoor" aldus Lonneke Tax, commercieel directeur.