• NSV'46 winnaar 1e periode

    PR NSV'46

NSV '46 pakt eerste periodetitel

05-11-2017, 12:21 | Lezersnieuws | NSV'46

Noorden - NSV '46 uit Noorden heeft op imponerende wijze de 1e periodetitel in de wacht gesleept.

De ploeg van coach Dennis van der Ing verspeelde de eerste zeven wedstrijden geen enkel punt en is één wedstrijd voor het einde van de eerste periode al niet meer te achterhalen. Maar niet alleen dat, de ploeg staat inmiddels al acht punten voor op haar naaste belagers. Woerden kan, als het haar inhaalduel tegen Rohda '76 wint, op zes punten komen, maar zelfs dat is al een groot gat te noemen.

Het thuisduel tegen Linschoten ging lange tijd gelijk op, goalie Tim Boers moest zelf een paar keer handelend optreden om een tegengoal te voorkomen. In de gelijk opgaande eerste helft maakte alleen Michael van Koert het verschil, in zijn vrije trap zat een vervelende stuit en daar verkeek de Linschoten goalie zich volkomen op: 1-0.

De tweede helft domineerde NSV en liet het Linschoten geen schijn van kans meer. Achtereenvolgens Lars de Jong, Robin van Koert, Lars de Jong, Cas van der Hoorn en Robin van Koert bezorgden Linschoten alsnog een forse nederlaag: 6-0.

Daarmee was de eerste periodetitel met het alles zeggende doelsaldo van 27-5 een feit. Volgende week is men vrij, daarna wacht in en tegen Aarlanderveen een kraker van jewelste. De eerste echte graadmeter voor de ploeg, maar daar kijkt men uiteraard vol vertrouwen naar uit!