• beter eten, meer bewegen, beter in je vel

    PR

Leefstijl training bij Tom in de buurt

18-09-2017, 19:50 | Lezersnieuws | Tom in de buurt PR

Deze Health4U training is gericht op het verbeteren van de leefstijl en niet op afvallen of de marathon uit te lopen. Bewuster eten en bewuster bewegen. Het doel van Health4U is om met elkaar in gesprek te gaan over de eigen gezondheid. Hoe je die ervaart en wat je wil verbeteren.

Deelnemers geven elkaar tips en leren van elkaar. Daarnaast geven trainers tips en trucs over kleine stapjes die zorgen dat ze lekkerder in hun vel gaan zitten. Het positieve gevolg is dat ze energieker zijn en minder last hebben van psychische klachten. De groep maakt gezonde hapjes, wandelt gezamenlijk en geeft ruimte voor eigen ideeën over wat past bij een gezondere leefstijl. Gewichtsverlies of conditioneel sterker worden is niet het ultieme doel, maar een prettige bijkomstigheid.

Op maandag 2 oktober is de kennismaking training om 11 uur in het wijkpunt van Tom in de buurt, Maarten Freeke Wije 2d in Nieuwkoop. De volgende zes bijeenkomsten zijn wekelijks van 9 oktober tot en met 13 november van half twee tot drie uur. Informatie en aanmelden 088-900 4567 of info@tomindebuurt.nl.