• Logo Bridge Club Nieuwkoop

    Roeland Juurlink

Bridge Club Nieuwkoop start bridgecursus

02-12-2018, 22:05 | Lezersnieuws | Bridge Club Nieuwkoop

IEDEREEN KAN BRIDGEN Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan u veel plezier kunt beleven. Bridge is eigenlijk de enige denksport die een teamsport is. Je moet samenwerken met een partner en elkaar begrijpen.  Bridgers vinden het leuk om steeds weer nieuwe vaardigheden te leren.  Naast deze uitdaging is bridgen ook een sociale sport waarbij u vele verschillende  tegenstanders  ontmoet.

 Bridge Club Nieuwkoop biedt u de unieke mogelijkheid dit spel te leren door het volgen van een clinic en/of een cursus. In de clinic laten we de deelnemers zien wat bridgen eigenlijk is. In de cursus leren we de deelnemers de basistechnieken die bij het bridgen worden gebruikt.

De clinic wordt gehouden op dinsdag 8 januari 2019 om 19:45 uur in Zalencentrum ‘De Rank’ Reghthuysplein 19 Nieuwkoop. Deelname aan deze clinic is GRATIS.

De cursus wordt gehouden op de dinsdagen 15, 22 en 29 januari 2019 vanaf 19:45 uur in Zalencentrum ‘De Rank’ Reghthuysplein 19 Nieuwkoop. Na deze cursus brengt u de theorie in de praktijk door op dinsdagavond bij de club onder begeleiding mee te spelen in een aparte groep. Tevens worden voorafgaand aan deze avonden nader op specifieke bied- en speeltechnieken ingegaan.

De kosten voor de deelname aan de cursus bedragen € 35,00 Voor dit bedrag ontvangt u lesmateriaal, wordt u tot het einde van het seizoen lid van Bridge Club Nieuwkoop en de Nederlandse Bridge Bond, ontvangt u elke maand het magazine ‘Bridge’ en mag u gratis mee spelen op de Vrijdagmiddag Inloop Bridge.

Meer informatie en aanmelden via de website WWW.BCNIEUWKOOP.NL of stuur een e-,mail naar INSCHRIJVEN@BCNIEUWKOOP.NL