• Adrie bij haar praktijk

    Gijs
  • Adrie 50 jaar pedicure

    Gijs

50 jaar pedicure

17-02-2018, 16:51 | Lezersnieuws | Gijs Vermeij

Al 50 jaar een bevlogen vakvrouw

Adrie Vermeij is al 50 jaar pedicure en heeft een eigen praktijk in Nieuwveen. Waar ze al die jaren voeten van mensen verzorgt uit de regio. De grote vraag is natuurlijk waarom Adrie vanaf 1968 dit werk nog steeds met zoveel plezier doet. Zodra je met haar praat kom je daar snel achter. Ze heeft een grote passie om mensen te helpen die klachten aan hun voeten hebben. In de loop van de jaren heeft ze veel praktijkervaring opgedaan, daarnaast heeft ze zich ook nog verder gespecialiseerd. Regelmatig volgde ze cursussen, congressen, workshops en lezingen, hiermee bleef ze altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles zorgt ervoor dat Adrie een ervaren pedicure is met een diabetisch aantekening, waar klanten vertrouwen in hebben en waar ze tevreden vandaan komen.

Als je bij haar in de praktijk komt merk je dat de sfeer altijd goed is. Adrie is, naast dat ze goed voor je voeten zorgt, ook een persoon die altijd betrokken is bij haar klanten.

Dit is ook de reden dat ze een hele trouwe klantenkring heeft opgebouwd en de mensen met veel plezier bij haar terugkomen. Er zijn zelfs klanten die al 50 jaar komen!

Met veel bevlogenheid blijft ze haar werk nog doen, maar haar klantenkring zal ze niet meer uitbreiden. Nog een advies voor iedereen: "Verwen jezelf met een paar nieuwe voeten en ga naar de pedicure!".