open dag op vernieuwd tennispark in ter aar

21-03-2018, 17:25 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Het tennispark in Ter Aar moest plaatsmaken voor de bouw van een kindcentrum en is daardoor volledig vernieuwd. Het park heeft een tennisbaan extra gekregen en bovendien een padelbaan.

Op zaterdag 7 april van 11.00-15.00 uur vindt de Open Dag plaats bij de TennisVereniging Ter Aar (TVTA), nabij de Vosholstraat in Ter Aar. Na de officiele opening op 6 april kan er weer getennist worden op een van de 6 banen. De banen zijn aangelegd met gravel onder afschot (sneller bespeelbaar na regen) en zijn voorzien van LED-verlichting. Bovendien is er op het park een padelbaan aangelegd. Padel is een nieuwe sport dat snel aan populariteit wint in Nederland. Belangstellenden zijn welkom op de Open Dag, waarop ook een balletje geslagen kan worden onder leiding van de clubtrainer.

11.00 uur Padelclinic       12.00 uur Tennisclinic senioren

13.00 uur Padelclinic       14.00 uur Tennisclinic jeugd

Bestuursleden zijn beschikbaar om de nodige informatie te verstrekken. Het tennisseizoen duurt van maart tot eind november. Bij de contributie is het gebruik van de padelbaan inbegrepen. Voor de jeugd geldt dat de tennislessen bij het jaarlijks te betalen lidmaatschapsbedrag inclusief zijn. Voor tennislessen maakt men afspraken met de clubtrainer. Men kan bij TVTA zowel recreatief spelen als aan competities deelnemen. Voor informatie over TVTA en/of padelspelen, kijk op www.tvta.nl

We nodigen je natuurlijk uit om op 7 april een kijkje te komen nemen. Bij aanmelding op de Open Dag betaalt men geen inschrijfgeld.