• kerstsamenzang

    PR

Kerstsamenzang Nieuwkoop 2017

03-12-2017, 20:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 18 december 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

De Verbinding 2, Nieuwkoop
theaterzaal Kaleidoskoop
Nieuwkoop

Het is inmiddels niet meer weg te denken in december: de Kerstsamenzang, die door de Gemeenschap van Kerken wordt georganiseerd.

Op maandagavond 18 december bent u van harte welkom om in de theaterzaal van Kaleidoskoop aan de Verbinding 2 in Nieuwkoop te komen luisteren en natuurlijk mee te zingen. De zaal is open vanaf 19.15 uur en de samenzang begint om 19.30 uur.

In 2017 zijn koor De Horizon en muziekvereniging Eensgezind hierbij aanwezig om deze sfeervolle avond met zang en muziek te begeleiden. Uiteraard willen het koor en orkest u ook laten genieten van hun eigen kerstklanken! Het wordt een mooie avond met traditionele meezing-kerstliederen zoals Komt allen tezamen, Stille nacht en Gloria afgewisseld met eigentijdse kerstmuziek zoals Kleine ster, Rudolph, The first Noël en We wish you a merry Christmas.

Na afloop is er gelegenheid om een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk met elkaar te drinken en alvast in de sfeer te komen van de feestdagen.

Zo vlak voor de kerstdagen is dit een bijzondere avond, die u eigenlijk niet mag missen! Wij hopen u te zien (en te horen) op maandag 18 december a.s.