• KeepersPromotions

    Bert van Wijk
  • TAVV

    TAVV

Jeugdkeepersdag KeepersPromotions 22 april 2018

23-02-2018, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 22 april 2018, 10:30 tot 15:30

Locatie:

Argonnestraat 51, Ter Aar
TAVV sportcomplex
Ter Aar

Superleuke Jeugdkeepersdag zondag 22 april van KeepersPromotions bij TAVV in Ter Aar

Ter ere van het 25-jarig bestaan van KeepersPromotions

Alle jeugdkeepers vanaf JO9 t/m JO19 worden uitgenodigd door KeepersPromotions en TAVV voor de Keepersdag op zondag 22 april bij TAVV in Ter Aar.

Deze dag staat onder leiding van Bert van Wijk van KeepersPromotions, bekend van diverse keepersdagen en keeperscursussen in de omgeving. De selectiekeepers van TAVV trainen al jaren onder de bezielende leiding van Bert van Wijk. Dit jaar zit Bert van Wijk 25 jaar in het vak. Om die reden hebben TAVV en Keeperspromotions een mooie jeugdkeepersdag opgezet voor alle keepers van de gemeente Nieuwkoop (en omgeving).

Programma

De Keepersdag staat geheel in het teken van de jeugdkeeper.

Het programma is erop gericht om de jeugdkeeper nieuwe vaardigheden bij te brengen en daarnaast wordt ook het spelplezier zeker niet uit het oog verloren. Tijdens de Keepersdag besteden we aandacht aan alle facetten van het keepen. Denk aan vangen, duiken, gooien, schieten, voetenwerk, 1-op-1 duels en timing. De onderdelen worden verspreid over de dag gegeven.

Lunch en drinken worden gedurende de dag verzorgd.

Info

Datum: zondag 22 april 2018

Plaats: Sportcomplex TAVV, Ter Aar

Aanvang: 10.30 uur

Aanwezig: uiterlijk 10.15 uur

Einde: 15.30 uur

Voor wie: alle jeugdkeep(st)ers van JO9 t/m JO19

Kosten: € 15,00 per persoon inclusief lunch, drinken en een certificaat

Aanmelding

Uiteraard hopen we dat veel jeugdkeep(st)ers uit de gemeente Nieuwkoop deel zullen nemen aan deze dag. De uitnodigingen zijn naar alle voetbalclubs in de nabije omgeving gestuurd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan zelf even contact op met Bert van Wijk via info@keeperspromotions.com of met de Jeugdcommissie van TAVV via jeugdcommissie@tavv.nl