Herfstvakantie vier je in Castellum!

12-10-2017, 12:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 11:46 tot zondag 22 oktober 2017, 11:46

Locatie:

, Ter Aar
Castellum
Ter Aar

In de herfstvakantie is er geen reden om je te vervelen, want in Castellum is er zowel in de cinema als in het theater van alles te beleven!

Herfstvakantie in Cinema Castellum

Tijdens de herfstvakantie draaien er veel leuke kinderfilms in de cinema, waaronder Dikkertje Dap (gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt, geschikt voor alle leeftijden) , Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet en De LEGO Ninjago Film (3D). Stuk voor stuk films om met het hele gezin van te genieten. In de herfstvakantie draait in Castellum ook het eerste grote avontuur van Kapitein Onderbroek (adviesleeftijd 6jaar). Deze door DreamWorks Animation gemaakte film is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand.

Onderbroekenlol in Castellum

Vanwege de film Kapitein Onderbroek kunnen de bezoekertjes van maandag tot en met donderdag onder andere onderbroeken versieren in de knutselhoek in de Cinemafoyer. Castellum zorgt voor de onderbroeken, de bezoekers hoeven alleen maar te kiezen voor glitters of textielverf en mogen daarna de onderbroeken in ware kunstwerken veranderen. De drie mooiste onderbroeken worden aan het einde van de herfstvakantie beloond met een prijs!

Kidsparty op woensdag

En om de herfstvakantie helemaal feestelijk te maken, is er op woensdag 18 oktober ook nog een Kidsparty in de cinema. Hier kunnen de bezoekertjes lekker swingen en de beste dancemoves laten zien. Daarnaast kun je hier knutselen, je nagels laten lakken, glitter tattoos laten zetten en lekker kleuren!

Herfstvakantie in Theater Castellum

De herfstvakantie wordt op vrijdagmiddag 20 oktober vrolijk afgesloten met de theatervoorstelling van Hans en Grietje (4+). Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje 'Hans & Grietje De Musical'.

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty. De voorstelling staat om vrijdag 20 oktober om 15:00 uur in Castellum.

Kijk voor meer informatie en/of kaartverkoop op www.theatercastellum.nl