Avond4daagse BS Aeresteijn Langeraar

03-05-2018, 07:51 | Lezersnieuws | Annette vd Berg

Datum:

donderdag 17 mei 2018, 00:00 tot 20:00

Locatie:

Gemeente Nieuwkoop
Nieuwkoop

We gaan weer wandelen!

De 47e Avond4daagse zal dit jaar gehouden worden van maandag 14 tot en met donderdag 17 mei 2018.

Graag willen wij u informeren over de gang van zaken tijdens dit gezellige en sportieve Aeresteijn-evenement.

Zoals elk jaar worden er voorafgaand aan dit evenement kaarten verkocht bij de hoofdingang van de school. Van de opbrengst van deze verkoop verzorgt de Ouderraad een versnapering voor onderweg en een presentje als herinnering. De Ouderraad maakt het wandelen elk jaar weer afwisselend door letters of cijfers te verstoppen. Al zoekend en puzzelend is de 5 km dan zo gewandeld. En door het juiste resultaat in te vullen, maken de kinderen kans op een extra prijs.

Hieronder vindt u een overzicht van datum en tijden waarop de kaarten ? ? 3,50 per stuk gekocht kunnen worden. Deze kaarten zijn bedoeld voor de kinderen, begeleiders hoeven geen kaart te kopen. Maandag 14 mei van 15.15 uur tot 15.45 uur ?n v??r de start vanaf 18:00 uur.

De start van de 47e Avond4daagse is iedere dag tussen 18:15-18:30 uur. Wij zorgen voor EHBO en voor veilige oversteekplaatsen, maar de verantwoording voor de kinderen blijft echter bij de ouders/verzorgers. De kinderen van groep 1 t/m 4 moeten onder begeleiding van de ouders/verzorgers de Avond4daagse lopen. Om het onderscheid duidelijk te maken worden er 2 verschillende kaarten verkocht.

Ook willen wij u vragen de aanwijzingen van de vrijwilligers (herkenbaar aan de hesjes) op te volgen.

Tot slot willen we benadrukken dat dit een wandelfestijn is. Stunts op stepjes, skates, skateboards, wakeboards e.d. zijn verboden.

Wij duimen nu alvast voor mooi Aeresteijnweer en rekenen op een grote deelname aan de 47e editie van de Aeresteijn-Avond4daagse!

Namens de Avond4daagse commissie,

Annette Hoekstra Annette vd Berg en Petra Keijzer