• Iris Versteeg irisfotografie@live.nl

NSV '46 pakt winst in beker

NIEUWKOOP De voetbalclubs behaalden hetzelfde resultaat als een week eerder in de bekercompetitie: eenmaal winst, eenmaal gelijkspel en vijf verliespartijen.

Nieuwkoop verloor ook zijn tweede wedstrijd. Thuis tegen Monftoort werd het 0-6. De ploeg staat als enige in de poule zonder punten, maar kan daar komende zaterdag verandering in brengen door uit bij CS Wilnis te winnen of gelijk te spelen.

Na de winst een week eerder, volgde voor Sportief een verliespartij tegen sv Madestein. Het werd 3-1 en de ploeg staat nu tweede. 16 september komt VV Leiden op bezoek.

NSV '46 revancheerde zich voor het verlies tegen Quick Boys 2 en won met 1-0 van LSSV '70. De ploeg staat op gedeeld tweede met SEV en die ploeg uit Leidschendam komt zaterdag op bezoek op Sportpark De Koet.

Zevenhoven was ook niet opgewassen tegen Meerburg. Het werd in Zevenhoven 0-2 voor de Leidenaren. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen het eveneens puntloze VCS.

Na een gelijkspel een week eerder, verloor TAVV afgelopen zaterdag met 2-1 van Legmeervogels. De 16-de wacht de ploeg een uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Amstelveen.

Nicolaas Boys speelde zondag met 1-1- gelijk tegen SVB Besiktas. Daarmee behaalde de ploeg zijn eerste punt. Meer punten pakken wordt lastig, want 17 september komt het nog ongeslagen Olympia 2 op bezoek.

Ondanks 2 doelpunten verloor Altior zijn wedstrijd tegen FC IJsselmonde. Die ploeg scoorde er namelijk drie en staat nu ongeslagen bovenaan in de groep. Altior kan zijn eerste punt(en) komende zondag pakken tegen AGE-GGK 1 uit Rotterdam.