Lokaal lezersnieuws

Kunstweek 2018 stichting !Triggr

De Kunstweek 2018 van stichting !Triggr in Ter Aar, Langeraar en Korteraar is van 23 juni tot en met 1 juli.

Doen jullie als expositieruimte of doe jij als kunstenaar al mee? Info: http://bit.ly/2EVBQ6g

Cursusaanbod maart SeniorWeb Nieuwkoop

Voor de maand maart hebben de vrijwilligers van SeniorWeb Nieuwkoop weer een mooi cursuspakket samengesteld. Tijdens cursussen, workshops en inloopochtenden worden senioren op begrijpelijke wijze wegwijs gemaakt in de digitale wereld.

Basiscursus starten met de iPad

Politieke Praat met D66

Nieuwkoop - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseren RTV Lokaal en RTV Hollands Midden een aantal radio-uitzendingen en politieke debatten. Donderdag 22 februari is D66 te gast.

Groene Hart Fietsgroep start op 9 maart 2018

De Groene Hart Fietsgroep start op vrijdag 9 maart vanuit Ter Aar.

We starten om 09.00 vanaf de !Triggr locatie aan de Aardamseweg 73. José zorgt elke maand voor een leuke route. Rond 12.00 ben je weer terug.

IVN Natuurspeurders snoeien in de Heemtuin

IVN Natuurspeurders snoeien in de Heemtuin

Bezorgdheid om Jumbo Ter Aar

We voelen ons boos, verdrietig, teleurgesteld en vooral bedrogen… Heel erg bedrogen. Wij hadden het volste vertrouwen in de volksvertegenwoordiging van de gemeente nieuwkoop, jawel VOLKS… Gekozen en betaald door het volk.

KVO'80

Aan alle dames van Nieuwkoop en omgeving!

1 maart: Frits Paymans vertelt Nieuwkoopse verhalen

Op donderdag 1 maart vanaf 14.00 uur is Frits Paymans de gastspreker in Kom d'r in aan het Zuideinde 107 in Nieuwkoop (zie www.museumkomdrin.nl). Hij vertelt over ontwikkelingen en gebeurtenissen in Nieuwkoop waarbij hij een rol heeft gespeeld.

50 jaar pedicure

Al 50 jaar een bevlogen vakvrouw

Gitaarles in Ter Aar

Op zoek naar goede, gedegen gitaarles? In Ter Aar kan het, op woensdagmiddagen en woensdagavonden. Bij !Triggr geeft Vladimir naar volle tevredenheid gitaarles. Vladimir is conservatorium geschoold en heeft veel praktijkervaring.

Je kunt leren spelen op:

- gitaar

Pagina's