Lokaal lezersnieuws

Gevangen.

Zaterdag 19 mei in de Heemtuin in Nieuwkoop ving deze reiger voor onze neus een grote snoek. Foto gemaakt door Jan van Capel.

 

 

Musical Mozes

TER AAR - Een groep enthousiastelingen van de gereformeerde kerk (PKN) van Ter Aar is inmiddels alweer maanden bezig met het repeteren voor de musical 'Mozes'.

Tractor te water in Korteraar

Op vijdagmiddag 18 mei is er op de Zevenhovense weg ter hoogte van Korteraar een tractor om onduidelijke reden van de weg geraakt en in de sloot beland. De tractor is met hulp van andere aanwezige voertuigen weer uit de sloot gehaald.

waterdiertjes bij ivn nieuwkoop “de natuurspeurders”

De Natuurspeurders van IVN Nieuwkoop hadden op 16 mei weer een bijeenkomst in De Stal van de Heemtuin.

Feestelijke opening zonneproject Woerdense Verlaat

Eerste publieke optreden wethouder Ingwersen

 

 

Woerdense Verlaat, 15 mei 2018.

 

SCOPE scholen leggen beroepscode sociale veiligheid vast

Directie, bestuur en gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van de SCOPE scholen voor primair en speciaal onderwijs hebben op woensdag 16 mei in basisschool De Rank in Alphen aan den Rijn de Beroepscode Sociale Veiligheid ondertekend.

theaterstuk: David: held in gewetensnood

 

Amateur theater “een brug te ver” treed op met het stuk: David: Held in gewetensnood. De regisseur, Jeroen de Meij, hoopt met dit stuk af te studeren aan de Deeltijdopleiding theatermaker- Huis van Puck te Arnhem.

Museum De Bus open op 19, 20 en 21 mei

Zevenhoven – Museum De Bus heeft een uitgebreide collectie foto’s, halteborden, plaatsbewijzen, kaartjesapparaten, dienstregelingen en vele andere curiosa van busbedrijven. Rondom de Pinksterdagen (19, 20 en 21 mei) is De Bus geopend.

Swingend optreden Sambaband!

Begin dit jaar heeft muziekvereniging Eensgezind sambatrommels voor de slagwerkgroep aangeschaft en in januari was er een korte samba-presentatie door de leerlingen van slagwerkdocent Patrick Streng in een bomvolle zaal in theaterzaal Kaleidoskoop.

VSB Fonds gaat verder als Fonds Alphen en omstreken

VSB Fonds Alphen aan den Rijn wordt vaak verward met fondsen die ook VSB in hun naam dragen. Het bestuur heeft daarom besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam FONDS ALPHEN en omstreken.

Pagina's