Lezersnieuws

PRIJSWINNAARS 3e TREKKING TER AAR-DIGHEIDJES

De 3e trekking van de Ter Aardigheidjes heeft plaatsgevonden. De prijswinnaars staan hieronder vermeld en zijn al door de betrokken winkelier op de hoogte gebracht van de gewonnen prijs. Allemaal van harte gefeleciteerd!

RESTAURANT DE OUDE SCHOOL:

Goud op eerste Rayon wedstrijd turnen voor Elaine van Bakel uit Noorden

Op zondag 19 november namen 23 turnsters van SV Omnia 2000 deel aan de eerste voorwedstrijd van het rayon Amsterdam. Helaas was er in Amsterdam geen turnhal beschikbaar om deze wedstrijd te organiseren. Dus moest er uitgeweken worden naar de turnhal van Gym XL in Amersfoort.

Heerlijk avondje lachen in Alpen a/d Rijn met cabaretier Pieter Jouke

Theater Castellum Alphen a/d Rijn wo 29 dec 2017

Kunstweek 2018 Ter Aar Langeraar Korteraar

We zijn erg verheugd te kunnen meedelen dat we de 3e Kunstweek in Ter Aar, Langeraar en Korteraar gaan organiseren van zaterdag 23 juni t/m zondag 1 juli 2018.

Leesclub-begeleider gezocht voor Groene Hart Leesclub 2

Leesclub begeleider gezocht!

Waterlanders haalt hoogste bedrag op bij Jumbo Bas Bobeldijk Sponsoractie

NIEUWKOOP Voor het derde jaar op rij organiseerde Jumbo Bas Bobeldijk de jaarlijkse sponsoractie. Gedurende zes weken konden klanten sponsorvouchers doneren aan één van de achtenzeventig deelnemende verenigingen uit de gemeente Nieuwkoop.

Handlettering workshop in Ter Aar

Helemaal hip en overal te zien, in huis, in etalages en op straat: handletteren!

Kerst-workshop in Ter Aar. Kerstschilderij op steigerhout.

Wil jij ook zo'n mooi steigerhouten kerstschilderij in de woonkamer ? Natuurlijk! Deze ga je zelf schilderen. Je kunt tijdens deze workshop kiezen voor twee smalle hoge planken van 60 cm hoog of een brede van 50 cm hoog.

Techlab 2.0 - technische workshop voor de jeugd - Kerstvakantie

Jeugd - technische workshop

We gaan weer in het TechLab aan de slag! Onder begeleiding van een technische docent ga je een Solar-auto maken, óf een LED bal.

Je kunt bij het opgeven meteen je keuze maken.

Jeugd - schilder - workshop 'Schilderen als van Gogh'

Iedereen kent Vincent van Gogh, maar weet jij ook hoe je kunt schilderen als Van Gogh? Dat leer je op vrijdag 5 januari in de kerstvakantie bij !Triggr.

Docent Anja Spooner helpt je om in een paar uur een mooi kunstwerk te maken. Dit is een speciale workshop voor de jeugd.

Pagina's