Lezersnieuws

sjoelstanden

Beste sport redactie

Het sjoelseizoen 2017-2018 zit er weer op en de eindstand is geworden

Waterlanders Dames 3 in laatste wedstrijd kampioen

Waterlanders Dames 3 werd vrijdagavond 20 april kampioen in de derde klasse. Het was een rechtstreeks duel tegen streekgenoot Scarabee Dames 2. De dames van Waterlanders moesten nog vier punten behalen om het kampioenschap binnen te slepen.

Het Schaats- en Mutsmuseum komt naar Nieuwkoop.

Twaalf jaar geleden is  Toon van Kempen in De Hoef, daarbij liefdevol ondersteund door zijn vrouw Wil, begonnen met het aanleggen van een verzameling schaatsen en aan de schaatssport gerelateerde artikelen

zoals mutsen, schaatspakken, medailles en nog veel meer.

Onderlinge Rijn en Aar wederom hoofdsponsor Altior

Verzekeringsmaatschappij Onderlinge Rijn en Aar heeft zich opnieuw voor vier jaar als hoofdsponsor verbonden aan Altior.

Workshop Kinderyoga

Workshop Kinderyoga

Op Nasr Dobruska! 

Op naar Dobruska! In september waren zes kinderen uit Dobruska bij ons te gast.  Een prachtig kunstuitwisselingstraject tussen Dobruska en Nieuwkoop.  Nu gaan er zes kinderen van hier in de meivakantie naar daar.. 

Voetbalvakantiedagen in de meivakantie bij SV Nieuwkoop

Op donderdag 3 en vrijdag 4 mei organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bij SV Nieuwkoop voetbaldagen voor jeugdspelers. Er wordt 5 uur per dag getraind. Inschrijven kan via de website decompletetechniek.nl

Bridge Nieuwkoop: Zeer geslaagde Lentedrive

Op zaterdag 14 april 2018 organiseerde Bridge Club Nieuwkoop de populaire Lentedrive.  Deze drive is een jaarlijks terugkerend bridgetoernooi dat wordt gespeeld in zes verschillende horecagelegenheden in het centrum van Nieuwkoop. Een record aantal van 80 paren deden mee.

Geneeskundige kruiden bij de Natuurspeurders IVN Nieuwkoop

Op woensdagmiddag 11 april hadden wij als thema geneeskundige kruiden. 

 

Mieke bult is gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden en heeft ons er veel over verteld. 

Wint een Zuid-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Pagina's