• Dineren in Huiskamer Noorden

    Huiskamer Noorden

Stichting Huiskamer Noorden zoekt vrijwilligers!

11-09-2017, 11:30 | Lezersnieuws | Stichting Huiskamer Noorden

Wij zijn op zoek voor ons Huiskamerproject in Noorden naar enthousiaste kook- en/of activiteitenvrijwilligers.

Op doordeweekse dagen worden dagelijks verse maaltijden bereid door een vrijwilliger voor gemiddeld 6-11 personen.

De kookvrijwilliger geeft zelf aan waar haar/zijn kwaliteiten liggen op het gebied van de maaltijdbereiding, hier wordt een gevarieerd weekmenu van samengesteld i.o.m. de bezoekers en hij/zij eet natuurlijk zelf mee.

Verder worden er op doordeweekse dagen op verschillende momenten op de dag activiteiten aangeboden, van gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje thee/koffie, tot handwerken, kleuren voor volwassenen, rummikub, spelletjesavond, bingo, klaverjassen, bridgen, en overige extra georganiseerde activiteiten.

Als u enthousiast bent of aanvullende informatie wil omtrent de taken als kook- en/of activiteitenvrijwilliger neem dan contact op met telefoonnummer 06-53945476 of via het contactformulier op onze website www.stichtinghuiskamernoorden.nl

Er wordt dan op korte termijn contact met u opgenomen, natuurlijk kunt u ook geheel vrijblijvend een bezoekje brengen in de Huiskamer.

We hopen op veel positieve reacties, zodat we onze bezoekers uit Noorden en omgeving een gastvrij onthaal kunnen blijven bieden.